Biografie Ismahan Obenali

Biografie Ismahan Obenali Amsterdam
12-10-1975

geboren en getogen in amsterdam ,heel jong was ik mij van bewust dat met haar bezig zijn erg leuk is alleen niet gedacht dat ik op het punt zal komen waar ik nu zit.
kappersopleiding van 1990 tot 1994 aan de voormalige MDGO college Amsterdam en werkzaam bij Don Alfonso in Amsterdam zuid het heren vak van de beste geleerd Bob Ploeger en mijn dames vak van wederom ook de beste Tineke Lanting.
jaren van ervaring in de salon als hairstyliste /filiaalmanager/trainer tot achter de schermen werken voor modeshows en shoots voor verschillende bedrijven en modeontwerpers.
dan besluit ik in 2003 Queens Hairstyling op te zetten met succes creerde ik mijn eigen werkplek waar ik verder kon ontwikkelen om een nog sterker ik te worden ,met resultaat dat ik 8 jaar later mijn eerste nominatie voor de coiffure award binnen haal en Queens Hairacademy opzet een kappersopleiding binnen Queens die educatie verzorgt wat gelijk toepasbaar is in de salon .
Wella Trendvision 2015 voor 16 finalisten de Coaching op haar gebied verzorgt,en een contract voor 3 jaar bij schwarzkopf getekend waar voor ik onder anderen de educatie ga verzorgen .
mijn doelen zijn nog steeds niet op!! de Coiffure Award winnen en een nieuw salon staan komend 5 jaar in mijn planning en natuurlijk mijn educatie aanbod verbreden zodat ik meer Hairstylisten mag inspireren en waar nodig is te ondersteunen mijn missie voor de komende tijden .

10710978_791370747578753_6973134511249412466_n