Onze Diensten

BC Therapies Intensive Power Shot Therapy

iStock_000019978788_Medium-lo-rez

 

 

 

Schwarzkopf werkt als de beste, onze haarverzorging bij de wasbak bestaat uit een uitgebreid serie Treatments zo veel haarsoorten dus ook zo veel Treatments en shampoos !

Bij Queens Hairstyling zijn we erg veelzijdig. Alle diensten worden uitsluitend uitgevoerd door
professionals. Diensten die wij onder andere leveren zijn:

 • Knippen & stylen van dames, heren en kinderen
  Het knippen en/of scheren van heren behoort tot één van onze specialiteiten.
  Wij streven verder naar duurzaam knippen. Dat houdt in dat je als klant langer met je nieuwe coupe kunt doen. Je haar wordt dan wel langer en zwaarder, maar bij de eerstvolgende knipbeurt zit je haar nog steeds goed! Op termijn kun je zo flink besparen; en dat is wel zo prettig.
 • Krullen knippen
  Het knippen van krullen is een vak apart dat lang niet door alle kappers/hairstylisten wordt beheerst. Wij begrijpen dat we zorgzaam met je krullen moeten omgaan. Er komt veel gevoel en techniek bij kijken. Gelukkig beheersen wij dat tot in de puntjes. Bovendien weten we precies welke producten jouw gekrulde haar nodig heeft. Deze producten zijn uiteraard ook te koop.
 • Kleuren & highlighten
  Wij kleuren en/of highlighten met producten die het haar niet beschadigen, maar juist een boost geven! Het is belangrijk dat de kleur natuurlijk uitgroeit. Dat kan alleen met de beste en meest duurzame haarproducten. Met de transparante verflijn van Artistique kunnen wij een fantastische en goed verzorgde kleurbehandeling garanderen!
 • Hairstyling & visagie
  Trouwerij op komst? Ga je uit met vrienden of is er een andere speciale gelegenheid op
  komst? Dan verzorgen wij graag je hairstyling en visagie! Vraag naar de mogelijkheden.
 • Bruidsarrangementen
  Op je bruiloft moet alles perfect zijn. En wij kunnen daar bij helpen! Is het op locatie? Geen probleem. Op basis van je wensen maken wij een transparante prijsberekening. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Complete manicure
  Als je kleurbehandeling toch aan het intrekken is, hebben we mooi even onze handen vrij om jóuw handen de aandacht te geven die ze verdienen. Met onze complete manicure word je heerlijk in de watten gelegd. Klaar terwijl je wacht. Op die manier ga je pas écht verzorgd naar huis!
 • Ayuverdische hoofdhuidmassage
  Wanneer je de drukte van het dagelijkse leven even achter je wilt laten, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ons is dat geen bijzonder extraatje, maar een standaard bij elke behandeling. Bij elke wasbeurt die wij uitvoeren passen wij onze unieke Ayuverdische hoofdmassage toe. Compleet met heerlijk verkwikkende shampoos. Dat maakt naar de kapper gaan wel erg bijzonder!
 • Workshops
  Via de Queens Workshop maken we je helemaal bekend met hairstyling en visagie. Ook geschikt voor grote groepen. We verzorgen eveneens workshops op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Hair Academy
  Ben jij een kapperstalent, maar kan je nog wel wat bijscholing gebruiken? De Queens Hair Academy is een erkend leerbedrijf en werkt met overzichtelijke modules. Schrijf je in en kies zelf hoeveel en wélke modules je afneemt. Queens Hair Academy in een paar woorden is: eerlijk, exclusief, persoonlijk en helemaal van deze tijd. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.