Liefde voor Haar

RichardTerborg_IshBoatHouse5

Kapsalon in Almere

Een kapper geeft je dat goede gevoel waar je naar op zoek bent. Er is aandacht aan je wensen besteed en je loopt – als het goed is – met perfect gestyled haar de salon uit. Maar dan begint het pas. Want de volgende dag zit het nooit zo mooi als ‘toen bij de kapper’. En past deze haarstijl eigenlijk wel bij je?

Wij zijn anders. Waar de meeste kappers stoppen, gaan wij verder. Wij streven naar het ultieme gevoel. wij werken op afspraak waardoor wij de tijd kunnen nemen om goed naar je haar te kijken en daar een passend behandeling aan te koppelen om het beste uit jou én uit je haar te halen. Wij geven meer dan ‘slechts’ die knipbeurt waar je om vraagt. Wij denken met je mee. Bovendien maken wij je zelfstandig met de beste producten, zodat je er weken later nog nét zo perfect uitziet als toen je bij ons de deur uitstapte.

Wil jij dit ultieme gevoel zelf ervaren?
Queens Hairstyling heet je van harte welkom!
Bekijk onze openingstijden

SKP_HIB_BC_Oil-Miracle_Fine_940x480_NL
BC OIL MIRACLE

De holistische verzorgingslijnen van BC Oil Miracle combineren gerichte oplossingen met een verwennende salonervaring voor alle haartypes die nood hebben aan glans. Specifieke olies bieden zachtheid en verwennen haar en hoofdhuid.

Ontdek de nieuwe BC Oil Miracle voor fijn haar met Marula Olie die voedt en beschermt, zonder het haar te verzwaren. Of het BC Oil Miracle assortiment voor dik haar met Argan olie voor een weelderige glans en zachtheid, en het BC Oil Miracle Rose Oil assortiment om je haar en hoodfhuid echt te verwennen. En dan is er nog het BC Oil Miracle Barbary Fig Oil assortiment voor een intens herstel.